Jocul de-a politica

REBA – Reprezentantul European mai rău decât o Blondă Agramată.

 

             Cea a Cărei Nume nu Trebuie Rostit, moștenitoarea genelor tătucului patriei, modelul, ”gagicuța” R.E.B.A  a ieșit la rampă pentru a demonstra cum se face adevărata politică, lucrul la care tatăl ei si ai lui colegi nu se mai pricep de mult. După nenumărate eșecuri și succesuri, fata tatei a decis sa treaca la un alt nivel și să reprezinte biata noastră țărișoară in marea Europă, așadar să devină un etalon pentru o mare parte dintre noi. 

            Pentru o caracterizare potrivită a personajului, citez afirmatia domnului C.T. P intr-o emisiune TV, în opinia căruia, EBA ”maltratează limba romană ca Elena Ceaușescu și jigneste o țară întreaga” printr-o exprimare care lasă de dorit. In continuare, una dintre calitatile ei politice este clipitul din gene, care probabil îi dă ( nu se știe când ) idei mărețe. În opinia ei, cel mai mare atu pe care îl are ar fi notorietatea, ”si ăsta e lucrul cel mai important in lupta politică” dar conștientizează că suferă de lipsă de credibilitate si are nevoie sa mai lucreze la acest aspect prea putin important de altfel. Incapabilă să invețe un discurs pe de rost, punct forte pe care l-a reliefat de câte ori a putut, denotă că unele cuvinte depășesc propria capacitate de pronunție.

            După ce extraordinara REBA a fost aleasă in funcția de secretar general al Partidului Dezaxatilor lăsați Liberi pe străzile României, fizicianul Eugen Stamate si-a dat demisia din Comisia Prezidenţială pentru Educaţie în semn de protest. Acest gest arată că unii oameni mai au demnitate și nu pot sta cu mâinile incrucișate vazând cum clasa noastră politică se îmBUNĂtățește cu un astfel de specimen.

            Elena aspiră să ajungă europarlamentar și dupa cum se vede a reușit să strangă 200.000 de semnături pentru a-și putea depune candidatura, adică un mare număr de oameni au decis că ea este persoana potrivită care să pledeze pentru cauza noastră la Bruxelles. Votând, ei sunt siguri de abilitățile nemaiîntâlnite pe care le-a arătat fiica președintelui si de faptul că își va face treaba bine după ce ajunge acolo unde și-a propus. Iată dovada ca într-adevăr, românii aleg după aparențe și nu după esență, după culoarea părului sau lungimea fustei, de aceea ne merităm soarta și în loc sa plângem și să ne ironizăm unii pe alții ar trebui să invățăm să facem unele alegeri mai bune, mai înțelepte, mai responsabile.

            Această fetișcană se poate găsi și pe enciclopedia online Wikipedia, iar sfarsitul articolului este citat mai jos  cât se poate de fidel, însă nu m-am putut abține…

 

”Acest articol biografic despre un român este deocamdată un ciot. Puteţi ajuta Wikipedia si pe voi înșivă prin eliminarea ei… și trimiterea acolo unde îi este locul…”

 

Apropo, nu am nimic cu blondele si cu agramații, atât timp cât nu o imită pe EBA.

           

           

           

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: