Posted by: mihaimuscalu | December 1, 2010

Sa munciti bine!


Daca am fi stiut cum stau lucrurile am fi fost probabil mai intelepti…adica voi…..doamnelor si domnilor…eu nu regret alegerea facuta….chiar daca s-a regasit in tabara perdantilor.

Continuam sa traim intr-o robie a imbecilitatii conducatorilor si mi-e teama ca inclusiv poporul care i-a ales devine din ce in ce mai ingust din punct de vedere intelectual  – dar speranta inca traieste.

Din pacate, este foarte posibil ca, in situatia in care acest Kim Bas Il al Romaniei iese si spune ca ”zapada este blonda”, multa lume sa il creada. La fel ar putea sa spuna ca BoBoc este nemuritor – sau ca s-a lipit fu fundul de scaunul Executatului.

A…. da, a iesit parca multa lume in strada la un moment dat sa protesteze contra a ceea ce parea opus intereselor si comfortului romanilor, dar am si eu o intrebare  – s-a schimbat ceva? Am si raspunsul – un mare si frumos NU. De ce e asa frumos acest ”NU”? Pentru ca de multe ori plecand de la NU ajungi la un fapt pozitiv – vezi dinainte greseala si incerci sa o eviti:

– nu astepti ca lucrurile sa se schimbe, le SCHIMBI tu

– nu te duci la vot fara sa te GANDESTI inainte si la consecinte

– nu alegi pentru un litru de ulei, ci pentru VIITOR

– nu tot ce zboara se si mananca – trebuie sa CAUTAM adevarul

 

Si mai e un lucru interesant cu NU – pana NU te ARDE si NU te USTURA, nu iti dai seama de greselile facute – unii nu constientizeaza nici chiar acum, si continua sa creada ca traim un rau necesar.

 

Intre timp, natiunea de speculanti trebuie sa munceasca mai mult pentru ca Zeul Palatului de la Piata Leu a venit cu o adaugire – ca sa traiti bine trebuie sa munciti bine, domnilor lenesi si intretinuti . A spus asta dupa 6 ani ce-i drept, dar sunteti datori sa-i multumiti, da, sunteti datori, eu nu ma asteptam la ceva mai bun din partea acestui neom.

Astazi, laptele curge si mierea ne indulceste pe fiecare in parte, cei cativa kilometri de autostrada sunt inaugurati cu mare fast (reprezinta o mare realizare) iar INCOMPETENTII vor sa ne ofere o educatie mai buna si sa trimita mamele la munca (ar trimite ei si micutii de 1 an – au obrazul gros, nicio grija).

 

Pana la urma, La Multi Ani de 1 Decembrie 1918 – in niciun caz pentru 2010 – haideti sa ne trezim din blocajul de identitate si din somnul adanc cu portocal(e) si sa speram ca pe 1 decembrie 2018 sa ne uitam inapoi si sa spunem – nu am luptat degeaba.

 

 

Si uitati-va putin la videoul de mai jos – o sa vedeti un nas care aproape ca ajunge pana la Luna de cat adevar graieste persoana. Cica romanii sunt mintiti zilnic, domnule pai ne minti chiar in momentul in care ne spui ca suntem mintiti, chiar tu faci asta, bineinteles ca suntem mintiti.

In acelasi timp, de notat calitatea exprimarii domnului VIOLET – gen ”bum exagerat” pentru ca probabil exista si bum moderat la fel cum exista bomba atomica si bomba mai putin atomica 🙂


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: