Posted by: mihaimuscalu | September 3, 2010

Guverne fara numar


In ultima vreme, nu m-am mai agitat asa de mult pe blog in legatura cu subiectele politi-comice 🙂

Ma scuz si spun ca nu am mai avut timp (ceea ce e in parte adevarat) dar as fi putut sa mai postez din cand in cand – mi-am folosit timpul la altceva.

Sincer, imi vine greu sa scriu, o sa-mi racesc gura (degetele) degeaba, cum am facut si in campanie – majoritatea a crezut ca la Ecuator ninge si-au ales cu ochii inchisi (sau cu dopuri in urechi). Fac un compromis si continui sa scriu.

Ca sa intru in paine mai bine, tocmai am aflat (stiu, e deja ora 7 ) ca “tatucul patriei” a investit (e cu I din i, n-am diacriticele 🙂 dar ar merge si investit dat fiind profitul care iese din afacere) sase noi ministri (marionete) relansand TRAGEDIA BOC 5 (nu-i mai pot spune Guvern).

Ma intreb cat o sa mai tina comedia asta, in care “actorii” se vor preface ca au constiinta si liber arbitru. Basescu taie si spanzura. Boc e un incompetent. De ce nu a fost si el remaniat? Nu este o dovada de ineficienta faptul ca nu a reusit sa conduca un Guvern din care au fost schimbati sase “inteligenti”?

Eu cred ca exista un raspuns: “mai-marele” pur si simplu nu a gasit o persoana cel putin cu acelasi nivel de servilism ca si Boc.

E de rau, daca “Cotrocelul” ii spune lui Boc sa se arunce in fantana, pariu ca nici nu termina porunca si Boc e la fund (fundul fantanii – desi nu se stie niciodata)?

Cand o sa scapam de Boc, la urmatoarele alegeri parlamentare? Cat trebuie sa mai demonstreze ca NU ARE CE CAUTA IN FRUNTEA TARII (nu ar trebui sa il vedem nici macar in frunea unui grup oarecare)?

Ei bine, compatriotii “inteligenti” care au ales portocaliu deoarece veneau comunistii din Antarctica isi merita soarta. Cred ca acest moment este cel mai elocvent pentru cei care spun “nu conteaza”:

– nu conteaza ca votez pentru un litru de ulei

– nu conteaza ca votez pentru 20 de lei

– nu conteaza ca nu merg la vot, nu ma intereseaza.

Domnilor, sunt sigur ca uleiul vi s-a terminat, cei 20 de lei au fost bauti la carciuma si ca interesul tocmai v-a fost trezit…pentru ca deciziile head-managementului Romaniei v-au ATINS…mai bine spus afectat, usturat, durut…

Exista o vorba…pana nu te doare, nu te inveti.

Sunt sigur ca sunteti multumiti si de Madama Udrea…turismul merge struna, ne-au invadat turistii, nu mai ai loc pe trotuar. Tot ce stie fata asta sa faca este sa dea din(tre) picioare si din par poate (ar fi buna de o reclama la sampon). Si este meritul ei ca s-au dus banii pentru dezvoltarea si promovarea tarii ca frunza pe apa sambetei.

Ea nu a fost remaniata, este prea buna (puneti ghilimele daca vreti). Probabil lucreaza la “servicii speciale” – si de aceea ramane o “enigma” (nu enigma reprezentata de orice femeie) motivul pentru care aceasta Boc in varianta feminina ramane sa ciuguleasca in continuare din ograda cu “euroi”.

Pana data viitoare (cand o sa avem Boc 6) va urez “Guverne fara numar”. Si nu va mai faceti iluzii – vedem o noua forma, fondul e acelasi – adica nu s-a schimbat mai nimic.

Distractie placuta in continuare cu caraghiosii din Guvern!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: