Posted by: mihaimuscalu | December 11, 2009

eSKY.ro Locul unde începe orice călătorie


eSKY.ro este o companie de rezervari online, acreditată IATA, ce oferă clienţilor săi un motor de căutare complex şi un sistem unic de rezervare pentru bilete de avion şi servicii de călătorie. Reprezentant al eSKY.pl, lider pe piaţa turistică poloneză, pe segmentul vânzării de bilete de avion, cu o experienţă de succes şi know-how acumulate pe piaţa internaţională, eSKY România înseamnă nu doar un partener de încredere în planificarea şi organizarea de călătorii de afaceri, de excursii individuale sau de grup şi de vacanţe în ţară şi în străinătate dar mai ales o perspectivă nouă asupra turismului. Şi aceasta pentru că, în spatele sistemelor de rezervări şi procedurilor specifice, se află o echipă de tineri profesionişti, creativi şi ambiţioşi, ce înţeleg şi cred că tehnologiile internet reprezintă viitorul turismului în România, căutând în permanenţă noi soluţii pentru îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor şi mai ales pentru confortul clienţilor noştri, simplificând pe cât posibil procesul rezervării.

Pentru noi fiecare client este special! De aceea avem grijă să-i oferim un serviciu individualizat şi facem tot posibilul pentru a-i înţelege nevoile şi a-i satisface toate preferinţele de călătorie, fie că este vorba de rezervări efectuate online sau la telefon. Astfel, o rezervare cu eSKY va însemna întotdeauna:

Economie de timp şi efort. Cu sistemul nostru de rezervări online complex şi totodată bine structurat şi uşor de folosit, cu disponibilitate în timp real 24h/24, aveţi la dispoziţie în orice moment zborurile a peste 600 de companii aeriene de linie şi low-cost cu care colaborăm, şi puteţi efectua rezervarea fără a depinde de programul agenţiilor de turism, fără a mai pierde timp trimiţând cereri de rezervare, colectând şi studiind cataloage şi broşuri şi fără a vă deplasa mai departe de computerul dumneavoastră.

Alegerea soluţiei potrivite. Sistemul nostru este extrem de bogat în informaţii bine structurate şi actualizate în permanenţă, controlabile cu ajutorul filtrelor, astfel încât să puteţi verifica şi compara în timp real soluţiile propuse de toate companiile aeriene şi să alegeţi serviciul care se potriveşte criteriilor dvs., având certitudinea că este cea mai bună soluţie. Pe lângă detaliile legate de zboruri pe care le veţi obţine în urma căutării, vă punem la dispoziţie şi o mulţime de informaţii utile cu privire la companiile aeriene, aeroporturi sau mijloacele de transport.

Acces la tarife speciale. Noi nu ne bazăm doar pe promoţiile companiilor aeriene. Având o experienţă de 5 ani în domeniu, noi suntem parteneri ai companiilor aeriene şi beneficiem de tarife negociate şi de oferte special create pentru eSKY, ce nu vor fi niciodată afişate pe alte site-uri. De aceea pe site-ul nostru puteţi găsi o secţiune special creată pentru promoţii şi oferte first minute astfel încât dumneavoastră aveţi avantajul de a fi mereu primii care pot cumpăra bilete de avion la tarife reduse.

Preţuri transparente. Cu eSKY nu veţi mai avea surpriza să constataţi după efectuarea rezervării că unele taxe (taxe guvernamentale, de aeroport, de combustibil, TVA etc.) nu sunt incluse în preţ şi trebuie achitate ulterior. Odată selectat zborul, aveţi siguranţa că tariful afişat este tariful final cu toate taxele incluse iar după efectuarea plăţii, acesta nu se va mai schimba.

Flexibilitatea metodelor de plata. Pornim de la principiul că există soluţii pentru toţi clienţii. De aceea, serviciile eSKY nu sunt destinate exclusiv celor ce pot efectua plata cu cardul de credit ci tuturor celor ce vor să achiziţioneze bilete de avion la preţuri avantajoase. Clienţii ce nu dispun de un astfel de mijloc de plată (card de credit) au posibilitatea de a achita costul biletului prin virament bancar sau prin transfer bancar online în aceleaşi condiţii.

Siguranţa informaţiilor. Securizarea şi păstrarea informaţiilor personale furnizate de către client, de la transmiterea şi păstrarea datelor personale la introducerea informaţiilor bancare pe paginile de plată sau în cazul unor disfuncţionalităţi de natura tehnică, sunt de o importanţă majoră pentru noi iar soluţiile propuse atât pe site cât şi în sistemele folosite pentru rezervările la telefon sunt dintre cele mai fiabile, oferindu-vă siguranţa că nimeni nu va avea acces la informaţiile dvs. şi nu vor fi putea fi folosite în alte scopuri.

Serviciu Clienţi profesionist. Ştim din experinţă că uneori, indiferent cât de complex şi eficient ar fi sistemul nostru, clienţii nostri au nevoie de asistenţă în procesul de rezervare şi de certitudinea că, în situaţii neprevăzute, va fi întotdeauna cineva care să le reprezinte interesul şi să găsească soluţiile potrivite în cel mai scurt timp. eSKY nu este un simplu site care funcţionează automat ci şi o echipă de Customer Support bine pregătită şi gata oricând să ofere asistenţa şi toate informaţiile necesare cu profesionalism şi responsabilitate.

Advertisements

Responses

 1. Din pacate aceasta firma de la noi este de rahat.De ce va spun acest lucru?
  Simplu.
  Am cumparat bilete prin ei,3 segmente de zbor ptr dus si 3 segmente de zbor pentru intors.Rezolvand problemele in locurile in care am fost,am constatat ca sunt mai aproape de locul de plecare de la al doilea segment de zbor decat de cel de al treilea si am cerut anularea( fara a primi bani) a celui de al treilea segment de zbor.
  Am anuntat esky si raspunsul lor a fost: Nu puteti anula un segment din zbor deoarece va veti anula toate cele 3 segmente.!!!
  Atunci am fost nevoit sa contactez eu compania de zbor care mi-a anulat fara probleme acest al 3-lea segment,ceea ce denota ca desi cumperi bilete de la ei nu au nicio responasabilitate in privinta acestora.
  Ai luat bilete… sa fii sanatos,noi ne-am incasat banii si la revedere.. fa bors cu biletele.. noi nu te ajutam daca ai probleme!!!
  La intoarcerea acasa le-am spus acest lucru iar ei au replicat:
  Conform regulilor impuse de catre compania aeriana vis-avis de agentia noastra noi nu avem dreptul de a anula astfel de segmente.
  Daca transportatorul a facut o exceptie pt dvs este responsabilitatea dumnealor.
  Ceea ce ma deranjeaza este comoditatea angajatilor acestei companii,care dupa lungi argumentari acum se numeste o simpla agentie!!!
  Atentie foarte mare cand cumparati bilete de la ei!!!!!!!!!!!!!!
  Din punctul meu de vedere sunt de rahat.
  cu stima

 2. Referitor la achizitionarea de bilete de la esky.
  Sunteti niste mizerii.
  Am facut o rezervare ptr un zbor bucuresti duseldorf,am ales varianta platii la ghiseu. Am primit chiar si codul de rezervare dupa care …? Nici nu am apucat sa trimit copie dupa chitanta k am fost contactat telefonic de o fufa foarte politicoasa, care mi a adus la cunostinta k sa schimbat tariful.
  Ma cnsider prostit. Cum de se pote intimpla numai in compania voastra?
  Am mai patito o data. Va multumesc. Si o sa fac o reclamatie si la protectia consumatorilor. Mizerii


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: