Posted by: mihaimuscalu | November 28, 2009

Bataia e ruptă din Rai….de la Cotroceni…


Stim aproape cu totii, mai ales cei care petrec o mare parte din timp pe Internet, despre agitația din acest moment de pe scena politică. Nu vreau să spun că e ceva nou, însă de vreo câteva zile nu mai e agitație ci o nebunie totală, un balamuc din care noi, cei care trebuie să se decidă, nu mai înțelegem nicio iotă.

Grație minunii lumii moderne numită Internet și prin intermediul Sfântului Youtube, cel care vede și transmite, am avut ocazia să vizualizăm un video cu Băsescu. Nu e vorba de vreun film deochiat, nici de vreun exercițiu pe mare ori înregistrarea creștinării copilului musulman. Este o filmare cu candidatul Băsescu la alegerile din 2004 lovind un puști mai scund de un metru, un țânc mai exact, care avea pe vremea aceea doar 10 ani.

Printre titlurile care apar pe site-ul Youtube se regăsesc următoarele: ”Trucaj când Băsescu lovește un copil cu pumnul”, ”Traian Băsescu pălmuiește un copil”, ”Adevăratul Traian Băsescu!!! Șocant”, ”Trucaj Ordinar La Realitatea TV – Basescu NU Loveste copilul cu palma”. După cum se observă, fiecare susținător a dat un titlu care dezvăluie atitudinea sa față de filmul incriminator.

Băsescu a văzut această înregistrare într-o emisiune Realitatea TV, prin studiourile căreia bate vântu’, un vânt cu aer de ”mogul” . A susținut că nu-și aduce aminte de nicio palmă și că trebuie să se consulte înainte de a da un răspuns. Poate că ia fost frică să nu cumva să lase să scape vreo fărâmă de adevăr printre buzele iubitoare de șprițuri. Presupunând, la modul absurd, că nu-si aducea aminte de incident, nu putem lăsa deoparte următorul răspuns. Băsescu spune ”o fi zis ceva, o fi înjurat”, așadar nu copilul contează, nu contează lovitura. Important e faptul că țâncul a vorbit nepoliticos și Băsescu l-a civilizat cu o palmă nici prea tare, nici prea moale, doar atât cât să-l trezească la Realitate, să nu mai pronunțe numele Satanei, numele Iliescu (după cum se spune). După felul în care să bâlbâia parcă întrebarea aia fusese un upercut drept în barbă care îl pusese la podea, arbitrul număra 10, 9, 8, 7….. și Băsescu amețit încearcă să-și găsesască puterile să se ridice. Nu mai știa pe unde să iasă, repeta aceleași cuvinte, ar fi oprit emisiunea dacă ar fi putut.

S-a trezit ”antimogulul” după 3 ore, în care probabil a urmat un tratament de memorie prin hinoză la partid și a făcut o declarație. ”Niciodată în viața mea nu am lovit un copil” spunea Băsescu în timp ce se spărgea de râs. Eu îl intreb: ”Dacă o fi zis ceva? Dacă a înjurat?”. Eu pot să bag mâna în foc pentru Băsescu că nu a omorât ”în viața lui” o muscă. E un om de admirat. El nici măcar nu a înjurat vreodată pe cineva, niciodată nu a făcut asta, totul a fost un trucaj. Concluzia e că a venit Mesia și noi suntem atât de proști că nu ne putem da seama.

A doua zi si a treia zi după difuzare, filmul a făcut rating peste tot, pe la televiziunile ”mogulilor” și nu numai. A fost contactat băiatul lovit, au apărut martori, experții neatestați si-au dat cu părerea, psihologii au vorbit despre efectul asupra maselor.

A fost trucaj sau reprezintă purul adevăr? S-a găsit cine să comenteze! Dând dovadă de un pur lăutărism, după extraordinarul rol de prim-ministru, Boc a făcut poc atunci când și-a văzut șeful la ananghie și a devenit expert video. ”Au accelerat mişcarea mâinii pentru a spune că e lovitură” spune Boc. Dar iată ce vedere ageră are acest mare luptător. Se pare că această capacitare de observare a detaliilor se manifestă doar în condiții de stres puternic, deoarece nu-mi amintesc să fi semnalat vreo ”mișcare a mâinii” pe la Ministerul Turismului. Mai degrabă o mișcare de picioare. Boc ar fi fost bun la Ministerul Farselor Video, s-ar fi descurcat de minune.

Astăzi, Băsescu a ieșit la rampă declarând că o să-i de în judecată pe Gardianul și pe Patriciu. Mă intreb de ce iese după atâtea zile cu ”dovada” că totul e un trucaj, dacă se dovedește a fi adevărat. Nu poate Președintele să comande IMEDIAT o expertiză, dacă vrea? Probabil că Băsescu a luat filmul și și-a schimbat propria față cu Mircea Geoană. Poate o să vedem asta mâine la televizor. Orice e posibil.

Pe mine mă doare faptul că Băsescu, prin atitudinea și declarațiile sale lipsite de veridicitate, ne-a mai dat încă o palmă nouă, celor care l-am votat acum 5 ani și care vrem să-l concediem. Chiar dacă acest video este trucat, țineți minte că Băsescu l-ar fi pălmuit oricum pe acest pici în cazul în care ”ar fi zis ceva”. Să nu vă surprindă momentul în care Băsescu va ajunge să spună la un moment dat că Snoop Dogg e un ”mogul” și că face versuri ca să ducă România de râpă.

Halal echipă la alegeri, halal conducător!

Surse:

http://www.realitatea.net/boc–au-accelerat-miscarea-mainii-pentru-a-spune-ca-e-lovitura_689564.html

©MihaiMuscalu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: