Posted by: mihaimuscalu | September 22, 2009

Elena Udrea & Friends


Ministrul Turismului este implicat într-un scandal legat de cheltuirea unor bani publici într-un mod mai mult decât suspect pentru diferite activități menite să promoveze imaginea României ca destinație de vacanță. Așadar, a inceput o bătălie care pare să nu se mai termine între două părți care se cunosc foarte bine.

În colțul din dreapta o avem pe ”Blonda de la Drept”, inegalabila Elena Udrea, pregatită să folosească tot arsenalul din dotare pentru a invinge adversarul din colțul din stânga, comisia ”Frați de Cruce” PNL-PSD, în frunte cu Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor ineficiente, Gropilor adânci și Autostrăzilor inexistente din România.

Tactica folosită de Leni se numește ”de-a v-ați ascunselea” și amenință ba că vine la audieri, ba că rămâne acasă, ba că îi dă în judecată pe toți cei din comisie. Două lucruri sunt sigure în legătură cu ”ministra” călătoriilor pe bani mulți și publici, unu – e blondă, doi – are obrazul foarte gros. În calitatea sa de magistrat (numai în mintea ei a dobândit-o), cere membrilor comisiei să iasă din incompatibilitate (număr femei = număr bărbați) și comisiei să intre în legalitate, altfel joacă mima cu ei.
“Nu pot sta de vorbă în această Comisie cu oameni cu un comportament abuziv şi ilegal”, strigă turista din turism, enervată că nu mai termină ăștia odată cu ancheta asta incomodă.

Sfârșitul fiecărei întrevederi vine odată cu chemarea liftului pentru secretarii de stat de către amabila doamnă, care îi invită ”politicos” afară. Hai să vedem care e mai nesimițit!

Până se va termina tot acest circ, vă invit să vă informați despre audierile lui Bill Clinton în legătură cu Monica Lewinsky și despre maniera în care s-au desfăsurat. Parcă avem și noi un ”cuplu” similar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: