Posted by: mihaimuscalu | June 6, 2009

Elena Băsescu la TV…


Elena Băsescu la TV…

În data de 31.05.2009, distinsul jurnalist Ion Cristoiu a avut-o ca invitată în emisiunea sa, Zig- Zag de pe Antena 3, pe Elena Băsescu. Eba decide să Ia Atitudine, așa cum spune mesajul ei electoral, și începe să-și facă apariția la TV, cu scopul atragerii alegătorilor.

Candidata la Europarlamentare declară ca politica a atras-o de mică, din momentul în care tatăl ei a ajuns primar, această reușită insuflându-i o ambiție de neoprit, sentimentul care o îndrumă în lupta electorală actuală. Nu se crede deloc nepotrivită pentru postul pe care îl pretinde la Bruxelles, contrar opiniei oamenilor de presă și nu numai, considerându-se stigmatizată și etichetată. Maturizarea ei din toate punctele de vedere a avut loc atunci cand tatăl ei a fost la un pas de suspendare, iar întreaga familie era nefericită.

Spre deosebire de un talk-show obișnuit, discuția dintre cei doi interlocutori a fost mai degraba de natură mondenă decât politică, Eba evocând relația cu Andrei Hrebenciuc. ” Fata tatei” are impresia că ar fi o persoana realistă, însă trăiește într-o telenovelă și cu încăpățânarea moștenită pe linie paternă, vrea să ne facă și pe noi actori în filmul ei. Nu vrea să dea înapoi sub nicio formă, are drepturi mai presus de alții și profită cât mai poate. Folosește verbul la persoana I ”consider”, ceea ce denotă o încredere oarbă în aberațiile pe care le rostește cu atâta importanță. Discursul ei nu are vreo legătură cu problemele sau soluțiile acestei tări, pe care sunt convins că nici măcar nu le bănuiește, ea povestind despre relația ei cu tatăl, mama și sora, care o susțin.

După părerea mea, nu ar trebui dat curs invitației Elenei Băsescu la castingul de duminică de la urne. Este un pericol pentru ea însăși și pentru societate, a demonstrat-o de atâtea ori. Eba nu are ce căuta în politică și printr-o înfrângere meritată ar trebui să-si dea seama în sfârșit care îi este scopul în viață.

Singurele persoane responsabile pentru viitorul meu, al lor și al propriilor copii sunt cele care au făcut alegerea corectă sau pe cea greșită. Nu vă mai plângeți de traiul greu și învățați să alegeți rațional, adică să gândiți putin înainte de a pune ștampila. Un kilogram de zahăr sau un pui congelat în ziua alegerilor, va fi singurul lucru bun cu care vă veți fi ales după ce trece ziua electorală. Vă rămân 4 ani să vă plangeți de alesul VOSTRU !!!

VOTEAZĂ RESPONSABIL              !votat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: