Posted by: mihaimuscalu | April 6, 2009

Cine suntem noi ?


Esec, rusine, dezamagire! Trei cuvinte care arata rezultatele meciului cu Austria, echipa care nu mai castigase de multe meciuri si aproape uitase gustul victoriei. Romania a fost lipsita de noroc asta seara ; mingea a sarit aiurea, pasele nu au ajuns la destinatie,iar singurul nostru gol a venit dupa o greseala a portarului austriac. De ce ne era mai frica nu am scapat si am fost egalati la secunda, atunci cand defensiva era beata de bucurie. Au uitat de minge si au gasit-o in propria poarta. In continuare, la faza in care Goian si Tamas s-au vazut pentru prima oara in viata lor, atacantul austriac anonim a devenit faimos a doua oara. Eram condusi la pauza. Repriza a doua trebuia sa insemne revenirea, rabufnirea de orgoliu, razbunarea,dar din nefericirea nu ne-am onorat eroii.

Printr-o aparare aproximativa, austriecii au reusit sa mentina avantajul pana la sfarsitul meciului, ajutati fiind si de greselile jucatorilor romani. Din pacate, s-a terminat mai mult decat un meci, este o incheiere a unui ciclu in care am avut mult prea putine satisfactii, cateva meciuri frumoase si calificarea la Euro 2008. Este nevoie de schimbare, o reconstructie cu cap, cu incercari, experimente, pana ajungem la formula optima. Asteptam calificarea la Euro 2012 !!! Multumesc Echipei Nationale a Romaniei!

Advertisements

Responses

  1. Bravo ma Kevin, frumos blog, si pe doua domenii, chiar trei…apropo de echipa Romaniei; isi va reveni dupa ce isi va reveni si Romania!!!

  2. De acord cu tine, din 2050 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: